Produkter

NTBs livesenter

NTB er til stede på samtlige kamper i norsk eliteserie og 1. divisjon. Våre reportere skriver det som skjer fra minutt til minutt fra alle kampene i Norge. Samtidig dekker vi alle kampene i den engelske toppdivisjonen og Champions League, samt norske landskamper og mesterskap mm.

 

Mange muligheter

Vi kan levere en ferdig pakke i et fotballlivesenter der man får tilgang til oppdaterte livetabeller og scoringsvarsler fra alle kampene i toppseriene i hele Europa.

Livesenteret er laget i en enkel whitelabelløsning der kundene kan få sin egen logo øverst på nettsiden.

Det er også mulig å benytte verktøyet bak dette livesenteret til å dekke lokale klubber i lavere divisjoner. Alle terminlister fra 3. divisjon og oppover blir lagt inn foran hver sesong og blir justert underveis i sesongen. På forespørsel vil det også være mulig å legge inn lavere divisjoner og aldersbestemte kamper.

Det er også mulig for kunder å motta kun tekstreferatene fra de ulike ligaene, som kan legges inn i eget livesenter eller i mobil- og nettbrettapplikasjoner. Dette leveres i dag via pullformat. Vi jobber med å få til en pushløsning på dette.

 

I 2014 leverte vi omtrent 1100 kamper i livetekstformat.

Eksempel på livesenteret finner du her:

http://live.nettavisen.no/fotball/live/

 

Spillerbørs

Vi leverer også spillerbørs fra alle eliteserie- og 1. divisjonskampene i Norge. 

 

 

Kontakt oss for en 
uforpliktende prat

22 00 32 00

kundeservice@ntb.no