Produkter

Norway Cup eller kommunevalg? Birken eller ski-VM? NTB tilrettelegger resultatene i mange ulike formater, så de raskt og effektivt kan nyttiggjøres på alle plattformer.

NTB har avtaler med idrettens egne organisasjoner og kan levere komplett resultatservice fra alle norske lagidretter og alle divisjoner, inkludert aldersbestemte klasser.

Idrett er samlende – nasjonalt og lokalt. Ønsker dere å være et lim i lokalsamfunnet, kommer dere nesten ikke utenom å vise resultater og tabeller. NTB har rettighetene til å hente de offisielle resultatene direkte fra idrettens egne systemer for salg i mediemarkedet. Vi tilbyr for eksempel alt av fotballresultater helt ned til gutter/jenter 12 år. Også bedriftsidrett kan dere publisere, hvis dere ønsker det.

Og vi gjør det enkelt for deg. Dere bestemmer hvilke idretter og hvilke områder dere ønsker å dekke, så setter vi opp abonnementet for dere. Deretter kan dere logge dere på vår resultatbank og hente ut resultatene i det formatet og på det tidspunktet dere måtte ønske. Enkelt og greit.

Se resultatene til Norsk tipping

 

Tips til redaksjonen:

vaktsjef@ntb.no

Kontakt oss for en 
uforpliktende prat

22 00 32 00

kundeservice@ntb.no