Produkter

Ferdig pakke eller skreddersydd til ditt behov

Dette er innholdet kundene dine vil ha, men som det kan være både dyrt og uhensiktsmessig å produsere selv. Vi prioriterer stoffområder hvor vi vet leserinteressen er stor, og hvor du kan skape attraktive arenaer for annonsørene. Innholdet kan brukes som en integrert del av stoffmiksen, til å lage egne seksjoner på digitale plattformer eller i helgeseksjoner og bilag på papir.

Trenger du interaktiv quiz, kryssord til avisen, jubilantomtaler eller kanskje komplette sportsresultater og tippetips, er dette stedet for deg. Vi skreddersyr stoffpakker for kunder som ønsker annet innhold enn det som inngår i den faste leveransen.

Daglig stoffmiks med reportasjer og notiser

Feature - til hygge, nytte og inspirasjon
Feature - til hygge, nytte og inspirasjon

 

NTBs forbruker- og featureredaksjon leverer ukentlig bil-, bolig-, forbruker-, kunnskaps-, reise- og mat- og vinstoff – for å nevne noe. Ta kontakt med Åshild Skadberg for komplett oversikt. Finner du ikke det du trenger i den faste stoffmiksen, har vi lang erfaring i å skreddersy løsninger.

Les mer om våre leveranser
Kultur og underholdning
Kultur og underholdning - grundige reportasjer og kjendisnytt

Vi følger nyhetsbildet i norsk og internasjonalt kultur- og kjendisliv. Hver dag produserer vi en rekke nyhetsnotiser og småsaker, i tillegg til større reportasjer og intervjuer med høy aktualitet.

Finn mer om kultur og underholdning her
Spill og småstoff - uhøytidelig moro
Spill og småstoff - uhøytidelig moro

For å gi leseren litt adspredelse fra nyhetsstoffet kan spill og uhøytidelig moro være på sin plass. Vi leverer sudoku, bridge og kryssord (stort og lite), samt interaktiv quiz til bruk på digitale plattformer. Vi har også et stort ukehoroskop og kortere, daglige horoskop.

Les mer om våre tjenester her
Personalia og dagen i dag - folk som jubilerer, og dagene som var
Personalia og dagen i dag - folk som jubilerer, og dagene som var

Det handler om mennesker – de kjente og de i nærmiljøet. Fødselsdager og historiske hendelser. For mange er dette det første de leser når de tar fram avisen.

Les mer om personalia og dagen i dag her

Kontakt oss på: 22 00 32 00 eller kundesenter@ntb.no