Produkter

Vi tester biler, lager reisereportasjer og har en kokk i toppklassen som ukentlig serverer overkommelige retter. Vi forteller deg om de siste bolig- og interiørtrendene, og utforsker populærvitenskapelige temaer som interesserer mange. Vår stoffpakke består av ti stoffområder, hvor du fritt kan sette sammen den kombinasjonen av innhold som du trenger.

Har du behov som ikke dekkes av den løpende leveransen - eller ønsker ekslusivt innhold - har vi lang erfaring med å skreddersy løsninger. Du kan også kontakte oss for å få løst enkeltoppdrag.

Kontakt oss for en 
uforpliktende prat

22 00 32 00

kundesenter@ntb.no

Viten

Har du lurt på hva intuisjon egentlig er, og om du kan stole på den? Eller hvordan internettet fungerer? Bestiller du NTB tema vitenstoff får du svarene på dette - og mye annet du kanskje ikke visste at du lurte på.

Eksempel: Reportasje om viten i Dagsavisen
Temapakker

Trenger du redaksjonelt innhold i forbindelse med jul eller påske? Eller kanskje dere skal satse ekstra på båtstoff en periode? Ta kontakt med oss, og hør hva vi planlegger. Står ikke det du ønsker deg på agendaen, kan det hende det gjør det etter at vi har snakket sammen.

Eksempel: Reporasje om påske fra Dagsavisen
Teknologi

Mye nytt fra Apple den siste uka? Eller kanskje Samsung har et nytt nettbrett som skal feie alle andre av banen. Vi gir deg ukentlig fem fyldige notiser med det siste på teknologifronten.

Reise

Vi har reisereportasjer fra stedene du ofte drar til – og de eksotiske stedene du drømmer om. I tillegg lager vi informative saker med råd og tips om alt fra forsikring til hvordan du får billige flybilletter.

Eksempel: Reportasje om reise i Gjengangeren

Forbruker og livsstil

Vil du hjelpe leseren til å velge riktig TV? Eller kanskje fortelle hva man bør passe på hvis man vil starte en egen blogg? Vi leverer ukentlig forbruker- og livsstilstoff, med en informativ innfallsvinkel og aktuelle temaer.

 

Eksempel: Reportasje fra Oppland Arbeiderblad

Bolig
    

Råd og tips, trender og utviklingstrekk. Er dine lesere opptatt av hus og hjem, har vi innhold som gjør avisen, magasinet eller nettstedet ditt enda mer attraktivt.

Eksempel: Reportasje fra Romerikes Blad

Kontakt oss på: 22 00 32 00 eller kundesenter@ntb.no