Vi søker frilansere til bilderedaktøroppdrag
Shutterstock / NTB

Vi søker frilansere til bilderedaktøroppdrag

Har du et godt visuelt øye og liker å jobbe strukturert?

Da kan du være den vi ser etter. I forbindelse med fagfornyelsen 2020 har oppdragsmengden fra undervisningsforlagene økt, og vi ser nå et behov for å utvide bilderedaktørtjenesten i NTB med flere frilansere. Stillingen inngår i produktområdet skole i NTB partner, og rapporterer til produktsjef. Produktområdet jobber for å opplyse barn, unge og voksne – og skal bidra til økt læring gjennom nyhetsbildet, gode bilder og godt redaksjonelt innhold.

Søknadsfristen er utgått.

Arbeidsbeskrivelse og forventede bidrag:

  • Bilderedaktøren er ansvarlig for å fremskaffe, formidle, sikre og klarere alt bildemateriell etter Oppdragsgivers betingelser – i samsvar med fremdriftsplanen og budsjettet.
  • Oppfølging av kunder og leveranser gjennom kundemøter og andre egnede kanaler.
  • Være en ressurs og støtte for de andre i teamet.

Viktige egenskaper som bilderedaktør: 

  • Godt visuelt blikk
  • Ryddig og strukturert
  • Positiv og serviceinnstilt
  • Selvstendig
  • Digitalt kompetent

Du vil inngå i et team med høy trivsel og høyt tempo. Vi har moderne og trivelige lokaler i Havnelageret i Oslo sentrum. Som frilanser vil du ikke ha en generell fremmøteplikt i forbindelse med denne avtalen og benytter eget arbeidsverktøy og arbeidslokaler for utførelsen av oppdragene - med mindre noe annet er avtalt. Les mer om bilderedaktøroppdrag i NTB her

Søk på stillingen

Søknadsfristen er utgått.

Kontaktperson
Hege Røyert
Produktsjef
Hege Røyert
+47 91 82 95 89

Hva sier kundene av bilderedaktøroppdrag?

Tusen takk for fantastisk arbeid, dere har virkelig hevet kvaliteten på boken, og alt henger så godt sammen nå!

– Marianne Eik, redaktør i Aschehoug Undervisning.

Om NTB

I over 150 år har NTB formidlet nyheter til inn- og utland og spilt en viktig rolle i det norske medielandskapet. Vi er landets største leverandør av tekst, bilder, video og grafikk til norske medier. NTB tilbyr også en lang rekke kommunikasjonstjenester som distribusjon av pressemeldinger, oppdragsfoto, bildelagring og språktjenester til kunder utenfor media. Les mer om NTB her.