Produkter
NTBs livesenter:

NTB er til stede på samtlige kamper i norsk eliteserie og 1. divisjon, og der disse lagene er involvert i den norske cupen. Våre reportere skriver det som skjer, fra minutt til minutt, i alle kampene i Norge. Samtidig dekker vi alle kampene i den engelske toppdivisjonen og Champions League, samt norske landskamper og mesterskap. I 2016 leverte vi omtrent 1100 kamper i livetekstformat.

Mange muligheter:

Vi kan levere en ferdig pakke i et fotball-livesenter med oppdaterte tabeller og scoringsvarsler fra alle kampene i toppseriene i hele Europa.

Livesenteret er laget i en enkel whitelabel-løsning der kundene kan få sin egen logo øverst på nettsiden.

Det er også mulig å benytte verktøyet bak dette livesenteret til å dekke lokale klubber i lavere divisjoner. Alle terminlister fra 3. divisjon og oppover blir lagt inn foran hver sesong og blir justert underveis i sesongen. På forespørsel vil det også være mulig å legge inn lavere divisjoner og aldersbestemte kamper.

Produktet kan tilpasses etter dine behov, med tanke på fotballrettigheter (videoklipp), chatløsning, sosiale medier med mer.

NTB står for drift og vedlikehold av både teknisk løsning, servere og innhold for å gjøre det så enkelt som mulig for deg. Livesenteret er også tilpasset mobile enheter og nettbrett.

Vi leverer også rene tekstreferatene fra de ulike ligaene. Dette kan legges inn i eget livesenter eller i mobil- og nettbrettapplikasjoner.

Eksempel på livesenteret finner du her:

Spillerbørs:

Vi leverer også spillerbørs fra alle eliteserie- og 1. divisjonskampene i Norge.

Screenshot - Nettavisen

Screenshot - Eurosport

 

Kontakt oss for en 
uforpliktende prat

22 00 32 00

kundesenter@ntb.no