Shutterstock / NTB

Kampanjetilbud fra NTB Kommunikasjon

Kampanjetilbud – vi hjelper dere med å få fullt utbytte av pressemeldingene

Effektiviser kommunikasjonsarbeidet og få gjennomslag i mediene! Hos oss kan dere publisere, distribuere og måle effekten av pressemeldingene og nyhetene deres i ett og samme verktøy. Kommunikasjonsplattformen vår er den raskeste veien til norske medier.

22 00 32 00

Ut året inkluderer vi

  • tekstanalyse av de tre første pressemeldingene dere sender ut.
  • en gratis plass på et valgfritt skrivekurs.

Tilbudet varer fram til 31. desember 2020.

Det er mange fordeler med å sende pressemeldinger fra NTB Kommunikasjon. I oktober 2020 fikk kundene våre i gjennomsnitt 8,8 medieoppslag per pressemelding.

Les mer om pressemeldinger

Har du spørsmål om tilbudet?

Tekstanalyse fra Norges beste språkkonsulenter

Er pressemeldingen skrevet etter prinsippet om fallende viktighet? Har teksten et aktivt og direkte språk uten for mange passive formuleringer? I analysen får du tilbakemelding på språket, kvaliteten og strukturen i pressemeldingene. Språkkonsulentene våre har lang erfaring med klarspråk og kommunikasjonsarbeid i både offentlig og privat sektor.

Skrivekurs når det passer dere

Alt dere skriver, sier noe om hvem dere er. På skrivekurs med oss lærer dere de viktigste verktøyene du trenger for å skrive klart, presist og effektivt. Det kommer leserne og kundene deres til gode – og det kommer dere til gode. Alle skrivekursene er praktisk rettet og tar utgangspunkt i konkrete og kjente skriveutfordringer. Se de kommende skrivekursene her.

Er kursene fysiske eller digitale? Høsten 2020 har de fleste kursene blitt gjennomført som videokurs. Vi følger koronasituasjonen og tilpasser kursplanen for 2021 deretter.

Vi ønsker å oppnå større synlighet og innsikt i arbeidet vi gjør. NTBs pressemeldingstjeneste er derfor et riktig valg for oss.

Les kundeintervju med Kriminalomsorgen.

Tilbudet gjelder kun for nye kunder og forutsetter oppstart i 2020 og bindingstid på seks måneder. Skrivekurset må gjennomføres innen utgangen av 2021.

Vi forteller deg gjerne mer

Usikker på hvem du skal snakke med? Fyll ut skjemaet under, så hører du fra oss.

Vil du vite mer?