Trenger du å formidle ditt budskap raskt, effektivt og profesjonelt til norske redaksjoner? Har du behov for gode bilder til din pressemelding eller ønsker ansattfoto av din kommunikasjonsavdeling? Vi jobber for å gjøre din arbeidshverdag som kommunikatør enklere. Alt du trenger er NTBs verktøykasse for kommunikatører.

Trenger du hjelp?

22 00 32 00

kundesenter@ntb.no

Bilderedaktørens bildetips til 2020

Seks tips til bildebruk i kommunikasjonsarbeid.

Les artikkelen
Effektiv systematisering av bildefiler

Tips for bedre arbeidsflyt med bildefiler.

Les tipsene
Kundecase:
Markedsmateriell med særpreg

Sylvsmidja forteller om samarbeidet med NTBs oppdragsfotograf.

Her er artikkelen

  

Tips om bildebruk:
Hva med opphavsretten?

Hvem har opphavsretten til bilder?

Her er tipsene
Skrivetips:
Geriljatesting av tekster

Har du opplevd at en tekst ikke fungerer som du trodde? Hender det at leserne ikke skjønner hva du har skrevet, eller at de misforstår teksten? Ved å ta i bruk enkle metoder for brukertesting kan du unngå dette. Den kanskje alle enkleste metoden er såkalt geriljatesting.  

Les mer
Skrivetips:
Skriv for sosiale medier

Å fange leserens oppmerksomhet i sosiale medier kan være vanskelig. Vår språkrøkter Rune Wikstøl har plukket ut sine fire beste skrivetips for sosiale medier.

Les mer her
Skrivekurs

Ønsker du eller virksomheten din å lære mer om gode tekster og effektiv kommunikasjon? Vi skreddersyr kurs for å dekke deres behov. Les mer her. I tillegg holder vi åpne skrivekurs. Her er datoer for skrivekurs.

Bildebank

NTB scanpix er Norges største bildebyrå med 130 millioner bilder samlet på ett sted. Vi er spesielt stolte av en ny bildesamling med troverdige illustrasjonsbilder som vi har kalt  Nordisk Premium.

Fotografer

Ønsker du å leie inn en profesjonell fotograf? NTB tilbyr foto på oppdrag, ansattfoto for bruk i pressemeldinger og andre digitale plattformer. Les mer her

Pressemeldinger

NTB info er Norges mest effektive verktøy for distribusjon av pressemeldinger. Vi tilbyr deg helt unik distribusjon i NTBs nyhetsnettverk og mange andre kanaler. Sett opp eget presserom og få statistikk for alt ditt innhold på ett og samme sted.  Les mer her

Meld deg på nyhetsbrev!

 

Få informasjon om nye produkter, matnyttige tips og invitasjon til arrangementer.