Trenger du å formidle ditt budskap raskt, effektivt og profesjonelt til norske redaksjoner? Har du behov for gode bilder til din pressemelding eller ønsker ansattfoto av din kommunikasjonsavdeling? Vi jobber for å gjøre din arbeidshverdag som kommunikatør enklere. Alt du trenger er NTBs verktøykasse for kommunikatører.

Trenger du hjelp?

22 00 32 00

kundesenter@ntb.no

Bildebank

NTB scanpix er Norges største bildebyrå med 130 millioner bilder samlet på ett sted. Vi er spesielt stolte av en ny bildesamling med troverdige illustrasjonsbilder som vi har kalt  Nordisk Premium.

Fotografer

Ønsker du å leie inn en profesjonell fotograf? NTB tilbyr foto på oppdrag, ansattfoto for bruk i pressemeldinger og andre digitale plattformer. Les mer her

Pressemeldinger

NTB info er Norges mest effektive verktøy for distribusjon av pressemeldinger. Vi tilbyr deg helt unik distribusjon i NTBs nyhetsnettverk og mange andre kanaler. Sett opp eget presserom og få statistikk for alt ditt innhold på ett og samme sted.  Les mer her

Skrivekurs

Ønsker du eller virksomheten din å lære mer om gode tekster og effektiv kommunikasjon? Vi skreddersyr kurs for å dekke deres behov. Les mer her. I tillegg holder vi åpne skrivekurs. Her er datoer for skrivekurs.

Meld deg på nyhetsbrev!

 

Få informasjon om nye produkter, matnyttige tips og invitasjon til arrangementer.