Produkter

Nyhetsbilder og video

Se hva som skjer

 

Nyhetsbilder

Med abonnement på NTBs nyhetsfototjeneste er du sikret bildedekning av alt som skjer på den nasjonale nyhetsfronten. Bildene du trenger, laster du selv ned når det passer deg fra den brukervennlige bildeportalen til NTB scanpix

Portalen inneholder over 20 millioner bilder – inkludert unikt bildemateriale fra norsk samtidshistorie. I tillegg til abonnementsløsninger tilbyr vi også klippekort til bildeportalen.

Trenger du internasjonale nyhetsbilder, tilbyr vi abonnement på alle de store internasjonale nyhetsbyråene: Reuters, AP, AFP og EPA. 

Sjekk hva våre fotografer planlegger

Les mer om våre nyhetsfototjenester

 

Levende bilder

Live-sendinger utgjør en stadig større del av nyhetsdekningen fra NTB-redaksjonens foto- og videoavdeling. Vi dekker planlagte begivenheter og rykker ut når det uventede skjer. 

Live-strømmen vår holder høy teknisk kvalitet, men vi kan også legge ut en video tatt med mobiltelefon hvis innholdet er viktig nok og det ikke er tilgjengelig på annen måte.

Vi tilbyr også redigerte nyhetsvideoinnslag på 1–3  minutter. Innslagene spenner fra politikk og økonomi til underholdning og kuriosa, både nasjonalt og internasjonalt (med norsk tale).

 

Alt på ett sted

I NTB scanpix-portalen finner du alt av bilder, video og grafikk samlet på ett sted.

Våre internasjonale samarbeidspartnere omfatter ikke bare verdens største nyhetsbyråer, men også spesialister innen en lang rekke områder – fra kunst og mote til forskning og vitenskap.

Kontakt oss for mer informasjon om abonnementsvilkår, klippekortløsninger eller stykk-kjøp.

Kontakt oss for en 
uforpliktende prat

22 00 32 00

kundesenter@ntb.no

Flommen i Østerdalen
sett fra lufta

Kundesenter: 22 00 32 00 eller kundesenter@ntb.no
Tips til redaksjonen: vaktsjef@ntb.no