Produkter

Universum er markedsledende leverandør av tv- og radioprogramoversikter og programinformasjon til trykte og elektroniske medier i Norge, samt leverandør av programinformasjon til elektroniske programguider til kabel-, satellitt- og bakkenettdistributører i Norge og Norden.

TV-sider

Vi kan levere både standardsider og skreddersydde sider etter ønsket layout. TV-sider til aviser leveres daglig tilpasset kundens krav til layout og trykkefrister. Vi tilbyr også ulike sider med nisjekanaler og temakanaler, samt en daglig spalte over sport på TV. Ukentlig leverer vi en filmside og tv-sider som inneholder oversikt over ukens programmer.

TV-sider til magasiner

I dag produserer vi alt redaksjonelt innhold i TV-Guiden Programbladet samt hele tv-guiden i Her og Nå. Vi leverer ferdige tv-sider i ønsket format og lay-out til kunden eller direkte til trykkeriet.

EPG

Universum har siden starten samlet inn, systematisert og beriket tv-programinformasjon. Vi leverer i dag EPG-metadata til de fleste store tv-distributører i Skandinavia. I samarbeid med våre EPG-kunder leverer vi skreddersydde løsninger for tilpasning og overføring av metadata til deres setupbokser. Dette inkluderer tilpasset programinformasjon, serielink, fjernstyring av opptak, betal-tv, overføringsformat, oppdateringsfrekvens osv.

Web og mobil

Universum har vært med siden internett ble allemannseie og har levert data til de fleste tv-guider i Norge siden starten. Vi leverer også til skandinaviske tv-guider. Universum leverer programdata til kundens egenutviklede tv-guide i henhold til kundens spesifikasjoner og krav. Universum har også de siste 15 årene tilbudt en komplett og tilpasset TV-guide våre kunder kan linke inn i sin webløsning. På forespørsel kan vi levere til mobiltelefoner og nettbrett. Denne gir brukeren mulighet for å lage sin egen personlige tv-guide, alle programpakker er ferdig definert, og guiden er integrert med sosiale medier som Twitter og Facebook.

Kontakt oss for en 
uforpliktende prat

22 03 44 01

media@universum.no