Anbefaler foto- og videooppdrag fra NTB Kommunikasjon

Anbefaler foto- og videooppdrag fra NTB Kommunikasjon
Alf Simensen / NTB Kommunikasjon
Kunde: Quartz Corp
PRODUKTER FRA NTB

Foto- og videoppdrag fra NTB Kommunikasjon

INTERVJUET ER GJORT MED

Kristine Boraas, Executive Assistant i Quartz Corp

PUBLISERT

april 2024

Quartz Corp bruker NTB Kommunikasjon til foto-og videooppdrag for å sikre høy kvalitet på bildene og videoene de bruker i sin kommunikasjon. Les mer om samarbeidet her.
– Kvaliteten blir lagt merke til av både interne og eksterne.

Fornøyd med resultatet

Quartz Corp har brukt NTBs tjenester for å få bilder og videoer av høy kvalitet til bruk i markedsmateriell, på egne nettsider, på intranett og i sosiale medier. De er godt fornøyd med resultatet.

– NTBs fotografer er dyktige, og de klarte å skape tillit fra første møte, sier Kristina Boraas i Quartz Corp. Hun anbefaler NTB til andre som trenger fotograftjenester.

Gjennomgående høy kvalitet

Quartz Corp er en stor leverandør av høyrenset kvarts, og deres sluttprodukter går til solcellepanel, halvledere og fiberoptikk.

– Fotografene klarte å fange et krevende produkt og avbilde det på en utmerket måte, sier Boraas.

Quartz Corp ønsket stemningsbilder som gav et naturlig og realistisk inntrykk av arbeidsplassen på TQC i Drag, Nordland. De ville vise alle sidene ved fabrikken og produksjonen. Bildene skulle fange stemningen ved arbeidsplassen og være levende og troverdige.

NTBs fotografer tok stillbilder og portretter, og laget rekrutteringsvideo med intervjuer av medarbeidere i ulike settinger.

– En krevende oppgave som ble løst på en god måte. Resultatet ble bilder og videoer med et helhetlig og autentisk uttrykk.Profesjonell og grundig

Boraas er fornøyd med leveransen, og hun fremhever at fotograferingen var gjennomtenkt. Fotografene tok selv initiativ til å finne passende motiver og se muligheter for å formidle det rette uttrykket. For at resultatet skulle bli best mulig, brukte fotografene god tid før innspillingen til å forberede og veilede deltakerne. Målet var at medarbeiderne som ble filmet, skulle føle seg komfortable i en uvant situasjon.

– Selve innspillingen ble gjennomført på en profesjonell og grundig måte, uten tilfeldigheter eller snarveier. Fotografene fikk alle medarbeiderne til å føle seg avslappet, og de var flinke til å fremheve deres beste sider for å få et naturlig og godt resultat.

Se hvordan kunden bruker bildene og videoene på egen nettside.

Les mer om foto- og videooppdrag.

Se en av videoene vi laget om hvordan det er å jobbe i Quartz Corp.
Current Time 0:00
/
Duration Time 0:00
Progress: NaN%

Vil du vite mer?

Spørsmål om fotooppdrag?

Les mer
Livestream
Thomas Brun / NTB Kommunikasjon

Livestream

Vi hjelper dere med livestream av pressekonferanser, presentasjoner og andre budskap dere ønsker å formidle direkte.

– Vi får bilder og video av høy kvalitet hver gang
Thomas Brun / NTB Kommunikasjon

– Vi får bilder og video av høy kvalitet hver gang

YS bruker hyppig fotografer fra NTB Kommunikasjon til ulike fotooppdrag. I tillegg har de flere andre tjenester fra NTB. Les om samarbeidet her.

Fotooppdrag: Sjøfartsdirektoratet
Thomas Brun / NTB Kommunikasjon

Fotooppdrag: Sjøfartsdirektoratet

Vi tok bildene til Sjøfartsdirektoratets viktige kampanje om båtsikkerhet. Se noen av bildene her og hvordan de blir brukt i kampanjen. Bli også med bak kameraet og se hvordan fotografen jobber.