Pressemeldinger: Kriminalomsorgen

Pressemeldinger: Kriminalomsorgen
Kunde: Kriminalomsorgen
Produkter fra NTB:

Kommunikasjonsplattformen NTB Kommunikasjon for distribusjon og måling av pressemeldinger

Intervjuet er gjort med:

Ann Kristin Salbuvik, kommunikasjonsdirektør

Publisert:

Januar 2020

Kriminalomsorgen sender pressemeldinger via NTBs kommunikasjonsplattform. Les et intervju med kommunikasjonsdirektør Ann Kristin Salbuvik.
Vi ønsker å oppnå større synlighet og innsikt i arbeidet vi gjør. NTBs pressemeldingstjeneste er derfor et riktig valg for oss.

Uttalelsen kommer fra kommunikasjonsdirektør i Kriminalomsorgen Ann Kristin Salbuvik.

Kriminalomsorgen hadde ikke jobbet systematisk med pressemeldinger inntil høsten 2019. Da kom de i kontakt med oss i NTB og gikk raskt i gang med pressemeldingstjenesten NTB Kommunikasjon.

Det er flere årsaker til at Kriminalomsorgen ønsket å ta i bruk en pressemeldingstjeneste. Et av målene deres er å være et åpent direktorat som både deler positive nyheter og står stødig i de vanskeligere sakene. Ann Kristin forteller at de har mange saker som ikke blir fortalt i dag, men som har nyhetsverdi lokalt, regionalt eller nasjonalt.

– NTBs epostlister til norske medier gir oss mulighet til å distribuere pressemeldinger til riktig målgruppe, enten det er lokalt, regionalt eller riksdekkende. Lokale medier er viktige for å vise aktivitetene våre i distriktene, sier Ann Kristin.

Med lokalt engasjement håper kommunikasjonsavdelingen å involvere organisasjonen rundt om i landet og vise hvordan hovedkontoret kan støtte lokale enheter.

Raskt i gang og god støtte underveis

Ann Kristin forteller at de fikk grundig opplæring i løpet av kort tid. Det ga dem trygghet i å bruke pressemeldingstjenesten på en god måte.

Vi er veldig fornøyd med menneskene i NTB i alle ledd, både med salg, grundig opplæring og støtte fra kundesenteret.

Ann Kristin beskriver tjenesten som intuitiv, og det har derfor ikke vært et stort behov for støtte fra kundesenteret. Ved mindre spørsmål har Kriminalomsorgen fått hjelp via chat og telefon.

– Kundesenteret har gitt oss veldig god støtte når vi har hatt spørsmål. Det gir oss en trygghet å vite at vi får rask hjelp hvis vi trenger det, sier Ann Kristin.

Tips: Slik skriver du den perfekte pressemeldingen. Meld deg på skrivekurs!

Merverdi med NTB

I tillegg til NTB Kommunikasjon bruker Kriminalomsorgen også NTBs nyhetstjeneste. Med nyhetstjenesten er de alltid oppdatert på nyheter som angår deres bransje. Da er det også enklere å planlegge egne aktiviteter rundt nyhetsbildet.

– NTBs tjenester tilfører stor verdi til vår kommunikasjonsavdeling, og jeg vil absolutt anbefale NTBs pressemeldingstjeneste videre, sier Ann Kristin.

Les flere kundeintervjuer
Pressemeldinger: Statens vegvesen
Knut Opeide / NTB

Pressemeldinger: Statens vegvesen

Statens vegvesen sender pressemeldinger fra NTB Kommunikasjon og bruker nyhetsovervåking for å planlegge kommunikasjonen sin.

Pressemeldinger: Virke
Virke

Pressemeldinger: Virke

Virke sender pressemeldinger via NTB Kommunikasjon og står bak den mest leste pressemeldingen noensinne. Les mer om de gode resultatene og hvordan de bruker plattformen.

Vil du vite mer?