Skrivekurs
Skriv for å overbevise!

Meninger er godt stoff i avisene. Meningsinnlegg er også en effektiv måte å nå ut med budskapet ditt på. Hvordan skriver du for å overbevise, enten det er kronikk, debattinnlegg eller et innlegg på bloggen til din virksomhet?

 

Går du med en kronikk i magen? Send den inn og få tilbakemelding på kursets workshop-del. Publiserte bidrag er også velkomne, og det behøver ikke være kronikk. Alle typer tekster er kan sendes inn.   

 

Sentrale emner:

  • Kronikkens sjel: Hva skiller kronikken fra andre sjangere?

  • Titler: Skriv titler som overbeviser

  • Språk: Skriv for å bli forstått

  • Workshop: Vi trener oss på innsendte tekster.

 

Læringsmål: Etter endt kurs vil du bli mer bevisst på å skrive overbevisende og hva som er typisk for meningsinnlegg som sjanger. Du får konkrete tips og verktøy du kan ta i bruk med en gang.

 

Målgruppe:

Kurset passer for alle som vil nå ut med egne budskap i eksterne medier eller på eget nettsted. Det er ikke nødvendig med forkunnskaper, og kurset passer like godt for deg som har lyst til å prøve deg på en ny sjanger, som for deg som vil bli bedre hvis du allerede har erfaring som kronikkforfatter eller har ansvar for bedriftsbloggen.

Kursdetaljer

Heldagskurs kl. 9.00–15.00

Pris: kr. 4700,-

Sted: NTBs lokaler i Langkaia 1 (Havnelageret), Oslo sentrum

Det blir lunsj og flere pauser i løpet av dagen.

Kursholder:  
Rune Wikstøl (NTB)

Rune Wikstøl har bakgrunn som journalist og jobber til daglig som språkrøkter i NTB. Han har kurset over seks tusen journalister, kommunikatører, saksbehandlere og ledere i å skrive mer effektivt.

Rune blogger i Kommunikasjonsforeningens blogg PRprat, der han deler sine skrivetips.

Kontakt oss:

post@arkitekst.no

483 00 100

Meld deg på nyhetsbrev!

 

Få informasjon om nye produkter, matnyttige tips og invitasjon til arrangementer.