Skrivekurs
Skriv for å overbevise!

Meninger er godt stoff i avisene. Meningsinnlegg er også en effektiv måte å nå ut med budskapet ditt på. Hvordan skriver du for å overbevise, enten det er kronikk, debattinnlegg eller et innlegg på bloggen til din virksomhet?

 

Går du med en kronikk i magen? Send den inn og få tilbakemelding på kursets workshop-del. Publiserte bidrag er også velkomne, og det behøver ikke være kronikk. Du kan sende inn alle typer tekster.    

 

Sentrale emner:

  • Kronikkens sjel: Hva skiller kronikken fra andre sjangere?

  • Titler: Skriv titler som overbeviser

  • Språk: Skriv for å bli forstått

  • Workshop: Vi trener oss på innsendte tekster.

 

Læringsmål: Etter endt kurs vil du bli mer bevisst på å skrive overbevisende og hva som er typisk for meningsinnlegg som sjanger. Du får konkrete tips og verktøy du kan ta i bruk med en gang.

 

Målgruppe:

Kurset passer for alle som vil nå ut med egne budskap i eksterne medier eller på eget nettsted. Det er ikke nødvendig med forkunnskaper, og kurset passer like godt for deg som har lyst til å prøve deg på en ny sjanger, som for deg som vil bli bedre hvis du allerede har erfaring som kronikkforfatter eller har ansvar for bedriftsbloggen.

Kursdetaljer

Heldagskurs kl. 9.00–15.00 inkl. lunsj

Pris: kr. 4900,-

Sted: NTBs lokaler i Langkaia 1 (Havnelageret), Oslo sentrum

Det blir lunsj og flere pauser i løpet av dagen.

Kursholder:  
Rune Wikstøl 

Rune Wikstøl har bakgrunn som journalist og jobber til daglig som språkrøkter i NTB. Han har kurset over seks tusen journalister, kommunikatører, saksbehandlere og ledere i å skrive mer effektivt.

Rune blogger i Kommunikasjonsforeningens blogg PRprat, der han deler sine skrivetips.

Kontakt oss:

kurs@ntb.no

22 00 32 00

Meld deg på nyhetsbrev!

 

Få informasjon om nye produkter, matnyttige tips og invitasjon til arrangementer.