Skrivekurs

Kronikker og debattinnlegg er viktigere enn noen gang. De har fått et oppsving både i tradisjonelle papirmedier og i digitale kanaler, og brukes til å påvirke, profilere og formidle. Bedriftsblogger har tatt sterk posisjon i merkevarebygging og kundedialog. Hva skal til for å skrive så godt at også du når gjennom med ditt budskap?


I dette kurset tar vi for oss kronikk og debattinnlegg som sjanger, og ser på hva den krever av deg som skribent. Du får konkrete tips om titler, skriveteknikk og oppbygging. Sentrale temaer på kurset:

  • Kronikk og debattinnlegg som sjanger: Hva krever den av deg som skribent?
  • Blogg som kanal for virksomheten: Utfordringen med å gjøre den interessant og relevant.
  • Titler og overskrifter som griper leseren.
  • Tungt fagspråk i en leservennlig form.
  • Konkrete tips til skriveteknikk og oppbygging.
  • Praktisk arbeid med deltakernes egne tekster.

Målgruppe:

Kurset passer for alle som vil nå ut med egne budskap i eksterne medier eller på eget nettsted. Det er ikke nødvendig med forkunnskaper, og kurset passer like godt for deg som har lyst til å prøve deg på en ny sjanger, som for deg som vil bli bedre hvis du allerede har erfaring som kronikkforfatter eller har ansvar for bedriftsbloggen. Kursdagen gir læring og mulighet for trening sammen med andre.

Kursdetaljer

Heldagskurs kl. 9.00–15.00

Pris: kr. 4700,-

Sted: NTBs lokaler i Langkaia 1 (Havnelageret), Oslo sentrum

Det blir lunsj og flere pauser i løpet av dagen.

Kursholder:  
Rune Wikstøl (NTB)

Rune Wikstøl har bakgrunn som journalist og jobber til daglig som språkrøkter i NTB. Han har kurset over seks tusen journalister, kommunikatører, saksbehandlere og ledere i å skrive mer effektivt.

Rune blogger i Kommunikasjonsforeningens blogg PRprat, der han deler sine skrivetips. Du finner ham også i journalisten.no, der du kan prøve deg på hans ukentlige språkkvisser.

Kontakt oss:

post@arkitekst.no

483 00 100

Meld deg på nyhetsbrev!

 

Få informasjon om nye produkter, matnyttige tips og invitasjon til arrangementer.