Om NTB

Ønsker du å jobbe i NTB? 

Vi søker sommervikarer

Søknadsfrist 28.01.2018

NTB og Nynorsk Pressekontor søker tilkallings- og sommervikarer med brede samfunnskunnskaper, god arbeidskapasitet og evne til å jobbe hurtig og korrekt. Vi trenger tilkallingsvikarer fra i vinter og sommervikarer i perioden juni-august 2018. Vi leverer nyheter i tekst, bilder og grafikk til alle medieplattformer og til redaksjoner over hele landet. NTB holder til i Havnelageret i Oslo.

Nyhetsredaksjonen

Vi søker idérike og engasjerte personer med journalistisk erfaring og god nyhetsteft. Du må like å jobbe i et hektisk nyhetsmiljø og takle mange ulike oppgaver i løpet av en arbeidsdag. Vikarene vil gå i en skiftordning som innebærer både vakter på dagtid, kvelder og i helger. Vi har også behov for tilkallingsvikarer, så ta gjerne med i søknaden om du er interessert i å være tilkallingsvikar i tillegg til sommervikar. Ytterligere informasjon: Nyhetssjef Nina M. Eldor (nina.eldor@ntb.no) eller nyhetssjef Kristin V. Aanensen (kristin.aanensen@ntb.no)

Søk på stillingen her


Sportsredaksjonen

Vi søker nyhetsjournalister til NTBs sportsdesk. Du må ha journalistisk erfaring og kunne jobbe med varierte oppgaver i et hektisk nyhetsmiljø. Du må ha nyhetsteft og være idérik. Ytterligere informasjon: Sportsredaktør Stian Johnsen (stian.johnsen@ntb.no)

Søk på stillingen her

 

Feature- og forbrukerredaksjonen

NTB Temas feature- og forbrukerredaksjon ønsker en dyktig og idérik journalist, både som tilkallings- og sommervikar. Du kommer til å jobbe med stoffområder som bolig, livsstil, populærvitenskap, forbruker og reise. Erfaring fra forbruker- og/eller featurejournalistikk vil bli vektlagt. Ytterligere informasjon: redaktør Åshild Skadberg (ashild.skadberg@ntb.no)

Søk på stillingen her

 

Nynorsk Pressekontor

Tilkallingsvikarar og sommarvikarar

NPK søkjer sjølvstendige og allsidige journalistar for tilkalling i vinter/ vår i tillegg til sommarvikariat. Du må ha auge for å drive fram store og små saker, kunne skrive godt på nynorsk, fotografere, arbeide raskt og ha interesse for saker som vedgår lesarar i heile landet. Jobben vil innebere både desk- og reportarvakter, og vikarane må bu seg på å jobbe i turnus med seinvakter.

Meir informasjon: redaktør Karoline Riise Kristiansen (karoline@npk.no)

Søk på stillingen her

 

Nyhetsgrafikk

Nyhetsgrafikk.no er på jakt etter en visuell historieforteller som skal jobbe fram saker til vår interaktive nyhetstjeneste i sommer. Hos oss får du mulighet jobbe selvstendig og med kreativ frihet. Du behersker eller har god kjennskap til HTML, CSS og Javascript eller program som Adobe Illustrator og Hype3. Ytterligere informasjon: Per Christian Evensen Helme (pch@nyhetsgrafikk.no)

Søk på stillingen her

 

Foto- og videoredaksjonen

Vi søker selvstendige foto-/videojournalister til å jobbe med nyheter, sport med mer. Egen bil, Mac og fotoutstyr er en forutsetning. Du må kunne filme, produsere og redigere egne innslag samt ha kunnskap om redigeringsprogrammet FinalCut. Om du kjenner og kan bruke LiveU er det en fordel. Ytterligere informasjon: Fotosjef Jon Eeg (jon.eeg@ntb.no)

Søk på stillingen her

 

Øvrige kontaktpersoner om sommervikariatene er redaktør visuell kommunikasjon Christina Dorthellinger (christina.dorthellinger@ntb.no) og nyhetsredaktør Ole Kristian Bjellaanes (ole.kristian.bjellaanes@ntb.no). Klubbleder i NTB er Grethe Brandsø (grethe.brandso@ntb.no).

 

 

Nynorsk pressekontor søkjer journalist


Nynorsk pressekontor lyser ut eit engasjement som journalist. Engasjementet varer frå 12. mars og ut 2018, med moglegheit for utviding.

Journalisten må meistre nynorsk som skriftspråk, vere sjølvgåande og kunne fotografere. Ein del av arbeidet er turnusvakter på dag- og kveldstid. Arbeidsområdet er i hovudsak innanriks nyheiter.

Du er utdanna journalist og har journalistisk erfaring, gjerne som nyheitsjournalist. Om du er fleksibel, positiv og iderik er dette eigenskapar vi set høgt i NPK, som er ein liten redaksjon i utvikling.


Spørsmål om stillinga? 
Ta kontakt med redaktør Karoline Riise Kristiansen (906 75 066). 
Klubbleiar er Grethe Brandsø i NTB (911 50 971)

Send søknad og CV til karoline@npk.no 
Søknadsfrist 30. januar.

Nynorsk pressekontor (NPK) er ei sjølvstendig stifting som har som fremste oppgåve å styrkje nynorsken i media. Frå 2007 har NPK samarbeidd med NTB for å styrkje posisjonen som leverandør av nyheiter og redaksjonelle tenester. Dei som arbeider i NPK, er tilsette i NTB. NPK har felles lokale med NTB i Hamnelageret i Oslo.

Åpen søknad

Vi er alltid interesserte i dyktige medarbeidere.

Kontakt organisasjons- og strategidirektør Bård Idås, 22 03 46 14 / 950 44 483, bard.idas@ntb.no