Ferdigsider med lett underholdning
Maskot / NTB

Ferdigsider med underholdning

Vi lager ferdige avissider som engasjerer

Kryssord, sudoku, quiz og tegneserier er tidkrevende å sette sammen til papiravisen, men er lett underholdning for leserne. La oss hjelpe dere – vi setter sammen ferdige avissider med hjernetrim og gøyal lesning. Sidene leveres som PDF-filer og kan lastes ned i god tid før publiseringsdato.

22 00 32 00

Vi leverer følgende ferdigsider med underholdning:

Avisside med underholdning

Enkeltside – alternativ A

Siden består av fem spill-elementer (tre sudoku, ett kryssord og quiz) og fire tegneseriestriper. Kunden velger striper i samarbeid med Strand Comics.

Enkeltside – alternativ B

Siden består av fire spill-elementer (to sudoku, ett kryssord og quiz) og fem tegneseriestriper. Velg striper i samarbeid med Strand Comics.

Avisside med kryssord og spill

Dobbeltside – alternativ C

Siden består av elleve spill-elementer (tre sudoku, fire hjernetrim, kakuro, kryssord, quiz og bildequiz) og tegneseriestriper. Ved behov leveres siden med en åpen spalte til venstre, med plass til kolofon eller lignende. Velg striper i samarbeid med Strand Comics

Ferdigsider uten tegneserier

Alle sider kan leveres uten tegneseriestriper. Det er aktuelt for dere som vil gi leserne andre tegneserier enn det vi kan tilby, eller som har andre spalter eller annonser dere vil trykke på denne siden. Vi kan også levere en helside tettpakket med spill.

Avisside med spill og plass til eget innhold

Ferdigsider uten tegneserier

Logo og illustrasjoner fra Strand Comics

Tegneserier

Vi samarbeider med Strand Comics, som representerer flere av Skandinavias fremste serieskapere. På ferdigsidene kan dere få tegneserier som Lunch, Pondus, Ting jeg gjorde, Hjalmar, Zelda, Storefri, Intet nytt fra hjemmefronten og Lille Berlin.

Flere spill

I spillkatalogen vår finner dere et bredt utvalg spill for trykte medier. Vi har også digitale spill.

Les mer om spill
Løser digital sudoku på mobil
Shutterstock / NTB

Interessert i ferdigssider?