Produkter

Hele nyhetsbildet

Publisert: 02.09.2014 13:52:20
Siste nytt

Rask og bred nyhetsformidling fra inn- og utland. Kvalitetskontrollert informasjon som trygt kan videreformidles. Publiser nyhetene direkte,  eller bruk NTB som bakgrunn for eget journalistisk arbeid.

Vi leverer tekst og bilder for automatisk publisering i mange ulike formater, tilpasset nett, brett, mobil og offentlige skjermer.

Siste nytt er også tilgjengelig på nynorsk. 

Live

NTB direkterapporterer i tekst og levende bilder fra viktige begivenheter i inn- og utland. Les mer om hvordan NTB live kan direktepubliseres på ditt nettsted – med rom for lokalt innhold og interaksjon med leserne.

NTBs nyhetstjenester kan skreddersys for ditt behov i vår brukervennlige nyhetsportal – tilgjengelig på web, nettbrett og mobil.  

Mediehusene kan integrere NTB-tjenestene i sine egne publiseringssystemer gjennom moderne API-er.

Nyhetsportalen: Alltid tilgjengelig

I NTBs nyhetsportal blir alle hendelsesnyheter løpende oppdatert – og i tillegg får du bakgrunn, kommentarer og faktainformasjon. NTBs arbeidsplaner oppdateres kontinuerlig for at våre kunder skal være orientert om hva som er på gang. Varsling på SMS eller epost er en del av denne servicen – basert på NTB-redaksjonens nyhetsvurdering eller på personlige søkeord.

Med NTB-nyhetene på mobilen får du en rask og oversiktlig nyhetsapp,  og en mobiltilpasset nettside der du kan følge NTBs direkterapportering live.

Nyhetene er kategorisert etter tema og geografi, for at det skal være lett å orientere seg i nyhetsflommen og plukke ut nettopp de sakene som er relevante for din publikasjon eller din bedrift.  Artiklene i nyhetsportalen er koblet til relevante bilder, video og grafikk. Du kan skreddersy dine egne nyhetsoversikter og varslinger – basert på forhåndsdefinerte kategorier eller personlige søkeord.

Nyhetsportalen er integrert mot NTBs tekstarkiv (som går tilbake til 1986) og til NTBs bildeportal der du finner 20 millioner bilder, grafikk og videoer som dekker alle tenkelige illustrasjonsbehov: fra de aller siste nyhetene, til historiske hendelser og tidløse temaer.

I nyhetsportalen finner du også NTBs nyhetskalender med full oversikt over nyhetsbegivenhetene framover i tid – til hjelp for din egen planlegging.

Spesialtjenester

Er du ute etter nyheter fra et spesielt område kan et selektert utvalg av NTB-nyhetene være løsningen. Vi leverer auto-publiseringsløsninger i mange ulike formater, og kan skreddersy nyhetsstrømmer for mange ulike behov.

Les mer om våre skreddersydde tjenester.

Sportsresultater

Gjennom avtaler med idrettens egne organisasjoner kan NTB tilby en komplett resultatservice  inkludert aldersbestemte klasser. Vi leverer også resultater fra masseidrettsarrangementer. Ta kontakt for å få hjelp til å dekke dine særskilte behov.

Valgresultater

NTB har lang tradisjon for å levere komplette og korrekte valgresultater. Vi tilbyr fiks ferdige valgapplikasjoner for web og mobil, og vi utvikler stadig nye formater som mediehusene kan integrere i sine egne valgtjenester.

Foto og video

NTBs fotografer og videojournalister rykker ut for å dokumentere nyhetshendelser landet rundt. Vårt videotilbud utvides kontinuerlig,  og livesendinger utgjør en stadig større del av nyhetsdekningen vår.

Gjennom avtaler med de store internasjonale nyhetsbyråene kan vi også levere omfattende dekning – i  tekst, stills og levende bilder – fra alle viktige internasjonale begivenheter med et særlig fokus på det som har betydning for Norge og norske forhold.

Nyhetsgrafikk

NTB tilbyr infografikk som visualiserer nyhetene og forklarer komplekse sammenhenger. Vi leverer avansert interaktiv grafikk i HTML5, og har kapasitet til å påta oss spesialoppdrag.

 

 

Kundesenter: 22 00 32 00 eller kundesenter@ntb.no
Tips til redaksjonen: vaktsjef@ntb.no

 

Kontakt oss for en 
uforpliktende prat

22 00 32 00

kundesenter@ntb.no