NTBs nyhetstjeneste
Thomas Brun / NTB Kommunikasjon

Nyhetstjenesten

Først med det siste i nyhetsbildet

Vi overvåker, sorterer og dekker nasjonale og internasjonale hendelser døgnet rundt. Nyhetstilbudet vårt består av varsling, nyhetsartikler, redaksjonelle planleggingsverktøy, fakta og bakgrunner innenfor politikk, økonomi og samfunn, sport og underholdning. Nyhetsartiklene er koblet til grafikker og relevante bilder. Vi tilbyr også kundetilpassede tjenester for lokal- og nisjemedier, og leverer saker på bestilling.

22 00 32 00
24
timer i døgnet
365
dager i året
100 000
nyhetssaker publisert

Til å stole på

For oss som nyhetsbyrå er det avgjørende å ha oversikt over det viktigste som skjer i inn- og utland. Som kunde av oss er dere garantert å ikke gå glipp av viktige saker for brukerne deres. Vi dekker alle behovene en nyhetsredaksjon har, fra planlegging og varsling til artikler, bilder, video og grafikk.

Våre saker er faktasjekket, korrekte og raskt levert. Som kunde av oss er dere alltid oppdatert. Journalistikken vår er underlagt Vær Varsom-plakaten.

Følg oss der dere ønsker

Dere får tilgang til nyhetstjenesten via nyhetsportalen vår, via app eller via egne feeder direkte i produksjonssystemene deres.

Alle nyhetssakene våre kategoriseres. Det gjør det enkelt å sette opp søk og varsler på akkurat de områdene dere er interessert i å følge.

Nyhetsportalen på pc og app

Spørsmål om nyhetstjenesten?

Vi leverer innhold til nyhetsstudio

Som kunde av nyhetstjenesten kan dere også få innhold tilpasset nyhetsstudio.

I denne tjenesten sørger vi for å holde nettsiden deres oppdatert til enhver tid, også om natten. Vi leverer løpende nyheter og breaking news fra innenriks, utenriks, sport, kultur og underholdning. Tekstene er tilpasset formatet på nyhetsstudioer og direkteblogger.

Les mer om nyhetsstudio
Tjenesten passer alle typer kunder
MAHMUD HAMS / AFP / NTB

Internasjonale bildeleverandører

Vi samarbeider med nyhetsbyråer og bildeleverandører fra hele verden. Det betyr at dere alltid får de nyeste bildene til nyhetshendelsene.

Les mer om bildeleverandørene

Vil du vite mer om nyhetstjenesten?