NTBs nyhetstjeneste
Thomas Brun / NTB Kommunikasjon

Nyhetstjenesten

Først med det siste i nyhetsbildet

Vi overvåker, sorterer og dekker nasjonale og internasjonale hendelser døgnet rundt. Nyhetstilbudet vårt består av varsling, nyhetsartikler, redaksjonelle planleggingsverktøy, fakta og bakgrunner innenfor politikk, økonomi og samfunn, sport og underholdning. Nyhetsartiklene er koblet til relevante bilder. Vi tilbyr også kundetilpassede tjenester for lokal- og nisjemedier, og leverer saker på bestilling.

22 00 32 00
24
timer i døgnet
365
dager i året
100 000
nyhetssaker publisert
Thomas Brun / NTB Kommunikasjon

Nyhetsportalen ble ny 23. april

Vi har lansert en ny nyhetsportal. Målet er at kundene våre skal få et smidigere og mer effektivt verktøy i nyhetsdekningen. Hva er nytt, og hva betyr det for deg som kunde?

Hva er nytt?

Følg oss der dere ønsker

Dere får tilgang til nyhetstjenesten via nyhetsportalen vår, via app eller via egne feeder direkte i produksjonssystemene deres.

Alle nyhetssakene våre kategoriseres. Det gjør det enkelt å sette opp søk og varsler på akkurat de områdene dere er interessert i å følge.

Nyhetsportalen på pc og app

Til å stole på

For oss som nyhetsbyrå er det avgjørende å ha oversikt over det viktigste som skjer i inn- og utland. Som kunde av oss er dere garantert å ikke gå glipp av viktige saker for brukerne deres. Vi dekker alle behovene en nyhetsredaksjon har, fra planlegging og varsling til artikler, bilder og video.

Våre saker er faktasjekket, korrekte og raskt levert. Som kunde av oss er dere alltid oppdatert. Journalistikken vår er underlagt Vær Varsom-plakaten.

Spørsmål om nyhetstjenesten?

Vi leverer innhold til nyhetsstudio

Som kunde av nyhetstjenesten kan dere også få innhold tilpasset nyhetsstudio.

I denne tjenesten sørger vi for å holde nettsiden deres oppdatert til enhver tid, også om natten. Vi leverer løpende nyheter og breaking news fra innenriks, utenriks, sport, kultur og underholdning. Tekstene er tilpasset formatet på nyhetsstudioer og direkteblogger.

Les mer om nyhetsstudio
Tjenesten passer alle typer kunder
Les også
Automatisering
Shutterstock / NTB

Automatisering

Automatisert journalistikk gjør redaksjonen raskere og reduserer sjansen for faktafeil. Spar tid ved å automatisere rutineoppgaver – og bruk i stedet ressursene på å skrive gode saker for leserne deres.

Bildeleverandører
MAHMUD HAMS / AFP / NTB

Bildeleverandører

I bildeportalen er det bilder og video fra nærmere 100 leverandører og samarbeidspartnere fra hele verden.

Nyhetsovervåking
Thomas Brun / NTB Kommunikasjon

Nyhetsovervåking

Ønsker dere å overvåke nyhetsbildet og få varsel om de viktigste hendelsene, men har ikke behov for å publisere nyheter? Da er overvåkingstjenesten løsningen.

Nyhetsvideo
Shutterstock / NTB

Nyhetsvideo

Vi sender video live fra alle de største nyhetshendelsene i inn– og utland.

Raumnes bruker NTB mini
Raumnes

Raumnes bruker NTB mini

Lokalavisa Raumnes har i dag en tilpasset produktpakke med nyheter, bilder, feature, spill og grafikk fra NTB. Les hva Fred Gjestad sier om hvilken verdi NTB mini gir dem.

Vil du vite mer om nyhetstjenesten?