Brann
Trond Reidar Teigen / NTB

Nyhetsbilder

Nyheter og sport fra Norge og hele verden – døgnet rundt

Hos oss får dere løpende nyhetsbilder av de siste nyhetshendelsene. Vi dekker politikk, økonomi og samfunn, sport, kultur og underholdning. Nasjonale hendelser følges av våre egne fotografer og frilansere, mens våre internasjonale samarbeidspartnere sørger for de siste bildene av nyhetshendelser verden over.

Jon Eeg
Fotosjef
Jon Eeg
22 00 32 64
19
millioner bilder i året
52 000
bilder i døgnet
36
bilder i minuttet

Vi er der det skjer

Vi er til stede der det skjer. Med en av Norges største fotoavdelinger og 150 frilansere dekker vi nyhetssaker over hele landet.

Vår rolle er å gi det store overblikket, fange det viktigste motivet og sende det ut til kundene så raskt som mulig. Vi dekker demonstrasjoner, pressekonferanser og nattlige arrestasjoner. Vi rykker ut til branner, ulykker og voldshendelser. Vi dekker sport.

I tillegg til en omfattende egenproduksjon samarbeider vi med verdens største nyhetsbyråer. De har høyt profilerte og prisbelønnete fotografer som dekker «breaking news». Mens nyhetene utfolder seg, strømmer de siste bildene inn til oss fra hele verden, døgnet rundt.

Stian Lysberg Solum / NTB

Lei en fotograf

Ønsker dere å leie en fotograf til å dekke en pressekonferanse, en fotballkamp eller en annen nyhetshendelse? Vi hjelper små og store medier med foto og video.

Internasjonalt samarbeid

Gjennom vårt nettverk av internasjonale bildebyråer og selvstendige fotografer, sørger vi også for bilder og video i andre land.

Trenger dere nyhetsbilder?

Se bildeserier
Nyhetsåret 2023 i bilder
Javad Parsa / NTB

Nyhetsåret 2023 i bilder

Her er noen blinkskudd fra våre fotografer fra nyhetsåret 2023. I år har det ikke bare vært inflasjon i økonomien, det har også gått inflasjon i politikere som snubler i habilitetssaker.

Nyhetsåret i bilder 2022
Heiko Junge / NTB

Nyhetsåret i bilder 2022

Her er noen blinkskudd fra nyhetsåret 2022. Dette var året da et angrep på fri kjærlighet traff folk i hjertet – og rente, inflasjon og strømpriser traff lommeboka.

Nyhetsåret 2021 i bilder
Javad Parsa / NTB

Nyhetsåret 2021 i bilder

Her er noen blinkskudd fra nyhetsåret 2021. Året har bydd på stortingsvalg, regjeringsskifte, gledesrusen ved gjenåpningen av samfunnet og usikkerheten ved inntoget av en ny koronavariant.

Noen av våre samarbeidspartnere
Reuters
AP
AFP
EPA

Vil du vite mer?