Helge Ingstad
Terje Pedersen / NTB

Nyhetsbilder

Nyheter og sport fra Norge og hele verden – døgnet rundt

Hos oss får dere løpende nyhetsbilder av de siste nyhetshendelsene. Vi dekker politikk, økonomi og samfunn, sport, kultur og underholdning. Nasjonale hendelser følges av våre egne fotografer og frilansere, mens våre internasjonale samarbeidspartnere sørger for de siste bildene av nyhetshendelser verden over.

Cornelius Poppe
Fungerende fotosjef
Cornelius Poppe
22 00 32 64
19
millioner bilder i året
52 000
bilder i døgnet
36
bilder i minuttet

Trenger dere nyhetsbilder?

Stian Lysberg Solum / NTB

Vi er der det skjer

Vi er til stede der det skjer. Med en av Norges største fotoavdelinger og 150 frilansere dekker vi nyhetssaker over hele landet.

Vår rolle er å gi det store overblikket, fange det viktigste motivet og sende det ut til kundene så raskt som mulig. Vi dekker demonstrasjoner, pressekonferanser og nattlige arrestasjoner. Vi rykker ut til branner, ulykker og voldshendelser. Vi dekker sport.

I tillegg til en omfattende egenproduksjon samarbeider vi med verdens største nyhetsbyråer. De har høyt profilerte og prisbelønnete fotografer som dekker «breaking news». Mens nyhetene utfolder seg, strømmer de siste bildene inn til oss fra hele verden, døgnet rundt.

Noen av våre samarbeidspartnere
Reuters
AP
AFP
EPA
Vi dekker det dere trenger  – lokalt og nasjonalt
NTB
Vi dekker det dere trenger – lokalt og nasjonalt

Ønsker dere å leie en fotograf til å dekke en pressekonferanse, en fotballkamp eller en annen nyhetshendelse? Vi hjelper små og store medier med foto og video.

Gjennom vårt nettverk av internasjonale bildebyråer og selvstendige fotografer, sørger vi også for bilder og video i andre land.

Vil du vite mer?