Jente på skolebenk
Maskot / NTB

Modellklarerte bilder av barn og unge

Bilder til skolestart, barneidrett og aktive barn

Trenger dere bilder for å illustrere skolestart, barneidrett eller aktive barn? Vi har modellklarerte bilder av barn og unge. I bildebasen finner dere et bredt mangfold av illustrasjonsbilder av barn og unge på skolebenken, i klasserommet og i skolegården. Kjøp bilder enkeltvis, i klippekort eller med abonnement.

22 00 32 00

Kjøpe bilder?

Har du spørsmål eller vil du kjøpe bilder?

Se flere bildeserier
Illustrasjonsbilder nærkontakt
Maskot / NTB

Illustrasjonsbilder nærkontakt

Vi ser fram til pandemifri hverdag med klemmer, familieselskaper, omsorg, hygge og sosiale sammenkomster. I bildeportalen har vi bilder fra den gamle normalen, og det vi håper på å få igjen snart. Kjøp bilder enkeltvis, i klippekort eller med abonnement.

Illustrasjonsbilder sommer
Maskot / NTB

Illustrasjonsbilder sommer

Vi har illustrasjonsbilder av sommermånedene. Se et utvalg modellklarerte bilder av solfylte dager, gråvær, bading, en aktiv hverdag og familieliv. I bildeportalen finner du mange flere! Kjøp bilder enkeltvis, i klippekort eller med abonnement.

Illustrasjonsbilder Pride
Fredrik Hagen / NTB

Illustrasjonsbilder Pride

Trenger dere bilder for å illustrere skeiv kjærlighet og mangfold? Vi har modellklarerte illustrasjonsbilder av kjærlighet mellom mennesker i ulike livssituasjoner, både unge, eldre, bryllup og familieliv. Kjøp bilder enkeltvis, i klippekort eller med abonnement.

Illustrasjonsbilder helse
Wilma Nora Dorthellinger Nygaard / NTB

Illustrasjonsbilder helse

Trenger dere bilder for å illustrere helseutfordringer, enten psykiske eller fysiske? Her er et utvalg bilder av både alvorlige og hverdagslige temaer knyttet til helse.

Illustrasjonsbilder høst
Johner / NTB

Illustrasjonsbilder høst

Trenger dere bilder for å illustrere norsk høst og friluftsliv? I bildeportalen finner dere et bredt mangfold av illustrasjonsbilder av fjellturer, familieturer, teltturer og mer.

Illustrasjonsbilder koronapandemien
Gorm Kallestad / NTB

Illustrasjonsbilder koronapandemien

Trenger dere bilder for å illustrere koronaviruset, mennesker med munnbind, folketomme gater eller fothilsing? Vi har modellklarerte illustrasjonsbilder med mennesker i alle aldre.