Dame som ser på bilder
Shutterstock / NTB

Bildeserier

Et utvalg bilder fra bildeportalen

Bli inspirert av aktuelle og sesongbaserte bildeserier! Her kan du se et lite utvalg av modellklarerte illustrasjonsbilder fra bildeportalen. Vi finner også bilder som kan brukes ekslusivt. Bildene kan kjøpes enkeltvis, i klippekort eller med abonnement. Ta kontakt med oss om du har spørsmål om bilder.

22 00 32 00
Se noen bildeserier
Illustrasjonsbilder av jul og nyttår
Gorm Kallestad / NTB

Illustrasjonsbilder av jul og nyttår

Trenger dere bilder for å illustrere advent, jul og nyttårsfeiring? I bildebasen finner dere et bredt mangfold av nordiske, modellklarerte illustrasjonsbilder. Bildene er med mennesker i alle aldre. Kjøp bilder enkeltvis, i klippekort eller med abonnement.

Illustrasjonsbilder av koronapandemien
Gorm Kallestad / NTB

Illustrasjonsbilder av koronapandemien

Trenger dere bilder for å illustrere koronaviruset, mennesker med munnbind, folketomme gater eller fothilsing? Vi har modellklarerte illustrasjonsbilder med mennesker i alle aldre. Kjøp bilder enkeltvis, i klippekort eller med abonnement.

Illustrasjonsbilder til høsten
Johner / NTB

Illustrasjonsbilder til høsten

Trenger dere bilder for å illustrere norsk høst og friluftsliv? Vi har modellklarerte høstbilder. I bildebasen finner dere et bredt mangfold av illustrasjonsbilder av fjellturer, familieturer, teltturer og mer. Bildene er med mennesker i alle aldre. Kjøp bilder enkeltvis, i klippekort eller med abonnement.

Modellklarerte bilder av barn og unge
Maskot / NTB

Modellklarerte bilder av barn og unge

Trenger dere bilder for å illustrere skolestart, barneidrett eller aktive barn? Vi har modellklarerte bilder av barn og unge. I bildebasen finner dere et bredt mangfold av illustrasjonsbilder av barn og unge på skolebenken, i klasserommet og i skolegården. Kjøp bilder enkeltvis, i klippekort eller med abonnement.

Illustrasjonsbilder av helse
Wilma Nora Dorthellinger Nygaard / NTB

Illustrasjonsbilder av helse

Trenger dere bilder for å illustrere helseutfordringer, enten psykiske eller fysiske? Vi har modellklarerte illustrasjonsbilder med mennesker i alle aldre. Her er et utvalg bilder av både alvorlige og hverdagslige temaer knyttet til helse. Kjøp bilder enkeltvis, i klippekort eller med abonnement.

Spørsmål om bilder?