Javad Parsa / NTB

Fotoutstilling om ytringsfrihet

Fra 23. september til 16. oktober kan du se fotoutstillingen § 100 på fotofestivalen Oslo Negativ. Her får du se håndplukkede pressebilder tatt av NTB-fotografer.

Sted: Det gamle biblioteket, Arne Garborgs plass 4, Oslo.

Billetter: oslonegativ.no

«Ytringsfrihet bør finne sted»
Ytringsfrihet går hånd i hånd med pressefrihet
Javad
Abedin Taherkenareh

Hvordan er det å jobbe som fotojournalist?

Bli med i fotsporene til den prisvinnende NTB-fotografen Javad Parsa!

Javad Parsa startet sin karriere for det iranske nyhetsbyrået Fars News Agency, hvor han flere ganger opplevde at ytringsfriheten ble kontrollert og bilder ble holdt tilbake. Hør hans historie og refleksjoner rundt egne bilder.

30. september i Oslo.

Les mer om arrangementet

Hvem er NTB?

NTB er et uavhengig, norsk nyhetsbyrå, som produserer og leverer nyheter, visuelt innhold, underholdning, kommunikasjonstjenester og teknologi.

Hver dag, døgnet rundt, leverer våre journalister og fotografer redaksjonelt innhold til nærmere 200 medier. Samfunnsoppdraget vårt er å gi kundene rask og pålitelig oversikt over de viktigste nyhetene.

Nordens største bildebyrå

Vi er til stede der det skjer. Med en av Norges største fotoavdelinger dekker vi nyhetssaker over hele landet. Vår rolle er å gi det store overblikket, fange det viktigste motivet og sende det ut til kundene så raskt som mulig.

I tillegg til en omfattende egenproduksjon samarbeider vi med verdens største nyhetsbyråer. Mens nyhetene utfolder seg, strømmer de siste bildene inn til oss fra hele verden, døgnet rundt.

NTB er Nordens største bildebyrå med 400 millioner bilder, videoer og nyhetsgrafikker i den digitale bildeportalen. Bildearkivet vårt inneholder historiske bilder tilbake til 1800-tallet og representerer Norges visuelle nyhetshukommelse.

Om NTBs utstilling

Kurator:
Elisabeth Høiberg, visuell rådgiver

Tekstene er skrevet av:
Fredrik Moen Gabrielsen, journalist
Christina Dorthellinger, visuell redaktør

Trenger dere bilder?