Fisking
Emelie Asplund / Bildhuset / NTB

Illustrasjonsbilder norsk hytteliv

Norsk hytteliv på fjellet og ved sjøen

Vi har illustrasjonsbilder av hyttelivet på fjellet og ved sjøen, både sommer- og vinterbilder. I denne bildeserien finner du et lite utvalg bilder av aktive feriedager og dager med hvilepuls. I bildeportalen vår finner du mange flere.

Kjøp bilder enkeltvis, i klippekort eller med abonnement.

22 00 32 00

Vil du kjøpe bilder?

Hytte og friluftsliv

Spørsmål om bilder?

Se flere bildeserier
Illustrasjonsbilder vinter
Gorm Kallestad

Illustrasjonsbilder vinter

Trenger dere bilder for å illustrere norsk vinter og friluftsliv? I bildeportalen finner dere et bredt mangfold av illustrasjonsbilder av hverdagslige situasjoner med snø, skiturer og mer.

Illustrasjonsbilder eldre
Stina Gränfors / Johner / NTB

Illustrasjonsbilder eldre

Vi har illustrasjonsbilder av eldre mennesker. Bildene viser både aktive og pleietrengende eldre i hverdagslige situasjoner.

Illustrasjonsbilder nedsatt funksjonsevne
Maskot / NTB

Illustrasjonsbilder nedsatt funksjonsevne

Vi har bilder av mennesker med forskjellige typer funksjonsnedsettelser: synshemming, bevegelseshemming, hørselshemming, utviklingshemming og psykososiale funksjonsnedsettelser.

Illustrasjonsbilder dyr
Andy Rouse / Nature Picture Library / NTB

Illustrasjonsbilder dyr

Se et utvalg bilder av arter i nordisk natur, husdyr, dyr i norsk landbruk og eksotiske arter. Vi har gode samarbeidspartnere som er spesialisert på å ta spennende bilder av dyreverden.

Illustrasjonsbilder klima og miljø
Maskot / NTB

Illustrasjonsbilder klima og miljø

Vi har illustrasjonsbilder og -videoer av klima og miljø. Se et utvalg bilder av endringer i den norske naturen, plast i havet, gjenbruk og loppemarked, transportmidler og mye mer.

Illustrasjonsbilder sommer
Peter Raider / Living4media / NTB

Illustrasjonsbilder sommer

Vi har illustrasjonsbilder av sommermånedene. Se et utvalg modellklarerte bilder av solfylte dager, gråvær, bading, en aktiv hverdag og familieliv. I