Hund i snø
K. Thalhofer / Alamy Stock Photo / NTB

Illustrasjonsbilder vinter

Hverdagsbilder fra vinterhalvåret

Trenger dere bilder for å illustrere norsk vinter og friluftsliv? Vi har modellklarerte bilder fra vintersesongen. I bildeportalen finner dere et bredt mangfold av illustrasjonsbilder av hverdagslige situasjoner med snø, skiturer, nordlys og mer. Bildene er med mennesker i alle aldre. Kjøp bilder enkeltvis, i klippekort eller med abonnement.

22 00 32 00

Spørsmål om bildekjøp?

Vinter i nord
Se flere bildeserier
Illustrasjonsbilder klima og miljø
Maskot / NTB

Illustrasjonsbilder klima og miljø

Vi har illustrasjonsbilder og -video av klima og miljø. Se et utvalg bilder av endringer i den norske naturen, plast i havet, gjenbruk og loppemarked, transportmidler og mye mer. Kjøp bilder og video enkeltvis, i klippekort eller med abonnement.

Illustrasjonsbilder dyr
Markus Varesvuo / Nature Picture Library / NTB

Illustrasjonsbilder dyr

Se et utvalg bilder av arter i nordisk natur, husdyr, dyr i norsk landbruk og eksotiske arter. Vi har gode samarbeidspartnere som er spesialisert på å ta spennende bilder av dyreverden.

Illustrasjonsbilder vår
62 Nord / NTB

Illustrasjonsbilder vår

Trenger dere bilder for å illustrere norsk vår og påske? Vi har modellklarerte bilder av familieaktiviteter utendørs, planter som spirer, bytte av dekk, vårrengjøring, påske på fjellet og mer.

Illustrasjonsbilder Pride
Fredrik Hagen / NTB

Illustrasjonsbilder Pride

Trenger dere bilder for å illustrere skeiv kjærlighet og mangfold? Vi har modellklarerte illustrasjonsbilder av kjærlighet mellom mennesker i ulike livssituasjoner, både unge, eldre, bryllup og familieliv. Kjøp bilder enkeltvis, i klippekort eller med abonnement.

Illustrasjonsbilder jul og nyttår
Gorm Kallestad / NTB

Illustrasjonsbilder jul og nyttår

Trenger dere bilder for å illustrere advent, jul og nyttårsfeiring? I bildebasen finner dere et bredt mangfold av nordiske, modellklarerte illustrasjonsbilder.

Illustrasjonsbilder koronapandemien
Gorm Kallestad / NTB

Illustrasjonsbilder koronapandemien

Trenger dere bilder for å illustrere koronaviruset, mennesker med munnbind, folketomme gater eller fothilsing? Vi har modellklarerte illustrasjonsbilder med mennesker i alle aldre.

Vi hjelper dere med bilder