Trysil
Aleksander Myklebust / Samfoto / NTB

Illustrasjonsbilder vinter

Hverdagsbilder fra vinterhalvåret

Trenger dere bilder for å illustrere norsk vinter og friluftsliv? Vi har modellklarerte bilder fra vintersesongen. I bildeportalen finner dere et bredt mangfold av illustrasjonsbilder av hverdagslige situasjoner med snø, skiturer, nordlys og mer. Bildene er med mennesker i alle aldre.

Kjøp bilder enkeltvis, i klippekort eller med abonnement.

22 00 32 00

Vil du kjøpe bilder?

Vil du kjøpe bilder?

Vinter i nord
Se flere bildeserier
Illustrasjonsbilder norsk hytteliv
Matilda Mariadotter / Johner / NTB

Illustrasjonsbilder norsk hytteliv

Vi har illustrasjonsbilder av hyttelivet på fjellet og ved sjøen, både høst- og vinterbilder. I denne bildeserien finner du et lite utvalg bilder av aktive feriedager og dager med hvilepuls.

Illustrasjonsbilder vår
Lise Åserud / NTB

Illustrasjonsbilder vår

Trenger dere bilder for å illustrere norsk vår og påske? Vi har modellklarerte bilder av familieaktiviteter utendørs, planter som spirer, bytte av dekk, vårrengjøring, påske på fjellet og mer.

Illustrasjonsbilder klima og miljø
Maskot / NTB

Illustrasjonsbilder klima og miljø

Vi har illustrasjonsbilder og -videoer av klima og miljø. Se et utvalg bilder av endringer i den norske naturen, plast i havet, gjenbruk og loppemarked, transportmidler og mye mer.

Illustrasjonsbilder jul og nyttår
Topi Ylä-Mononen / Plainpicture / NTB

Illustrasjonsbilder jul og nyttår

Trenger dere bilder for å illustrere advent, jul og nyttårsfeiring? I bildebasen finner dere et bredt mangfold av nordiske, modellklarerte illustrasjonsbilder.

Illustrasjonsbilder sommer
Johner / NTB

Illustrasjonsbilder sommer

Vi har illustrasjonsbilder av sommermånedene. Se et utvalg modellklarerte bilder av solfylte dager, gråvær, bading, en aktiv hverdag og familieliv. I

Illustrasjonsbilder dyr
Andy Rouse / Nature Picture Library / NTB

Illustrasjonsbilder dyr

Se et utvalg bilder av arter i nordisk natur, husdyr, dyr i norsk landbruk og eksotiske arter. Vi har gode samarbeidspartnere som er spesialisert på å ta spennende bilder av dyreverden.

Vi hjelper dere med bilder