Sportsnyheter
Berit Roald / NTB

Sportsnyheter

Alltid oppdatert på lokal og internasjonal sport

Sport er en viktig del av nyhetsproduksjonen vår, like mye som sport er en viktig del av nyhetsbildet. Vi følger den aktive idretten nasjonalt og internasjonalt i sin fulle bredde gjennom hele døgnet og hele året. Spar tid ved å la oss lage spesialsaker for dere fra sportsarrangementer.

Ole Kristian Bjellaanes
Sportsredaktør
Ole Kristian Bjellaanes
70
spesialsaker fra EM i håndball for menn 2020
278
spesialsaker bl laget fra OL i 2021
500+
spesialsaker om sport ble skrevet i 2019
Tusen takk for kanon leveranse både torsdag, lørdag og i dag! Utrolig god hjelp for en «ensom» sportsjournalist som ikke kan være flere steder på en gang.

Joakim Miøen, sportsleder i Ringerikes Blad etter dekningen av NM på ski, februar 2020

Internasjonale og lokale sportsnyheter

Vi har spesialister innenfor alle de store idrettene som sikrer rask og kompetent dekning av en rekke begivenheter. I tillegg til vår løpende nyhetstjeneste tilrettelegger vi også for dere som ønsker dekning tilpasset deres lokale behov.

Norgesmesterskapet på ski på Gåsbu
Geir Olsen / NTB
Sportsdekningen vår inkluderer

Vil du vite mer?

Illustrasjon med Martin Ødegaard
Foto: NTB / Illustrasjon: 07 Media

Vi er totalleverandør av sportsdata i Norge

Følg lokale og internasjonale lag og helter! Sportsdata er sportsstatistikk som vi i NTB produserer selv, eller som vi henter inn fra ulike sportsdatakilder. Resultatet blir levert sømløst gjennom våre systemer og danner et godt grunnlag for å engasjere leserne – med minst mulig jobb for dere.

Les mer om sportsdata
En gang kjørte jeg 81 mil totalt for å få Bjørn Dæhlies kommentar om Johann Mühleggs dopingskandale i 2002-OL. I et kaotisk målområde for Vasaloppet i Mora fikk jeg huket tak i en andpusten og snørrete Dæhlie og spurt om livstidsstraff ville være riktig sanksjon mot Mühlegg. Dæhlie mente ja. Saken ble brukt av hele 94 prosent av NTBs kunder, en såkalt kioskvelter. Så det var verdt den lange turen for et intervju på litt over ett minutt.

Espen Hartvig, sportsjournalist i NTB