Bilderedaktør
Shutterstock / NTB

Bilderedaktør

Trenger dere hjelp med bilder og bilderettigheter?

Vi hjelper dere med å finne, klarere og velge ut bilder. Bilderedaktørene våre er eksperter på gode bildeopplevelser, bilderettigheter og visuell kommunikasjon. Enten det er et lite eller et stort prosjekt, bistår vi forlag, bedrifter, byråer og det offentlige slik at de lykkes med prosjektene sine.

22 00 32 00
Vi finner bilder til
Tusen takk for fantastisk arbeid, dere har virkelig hevet kvaliteten på boken, og alt henger så godt sammen nå! Jeg er så glad for at dere kunne ta oppdraget på strak arm og har jobbet så raskt.

Marianne Eik, redaktør, Aschehoug Undervisning

Vi hjelper til med bilder

Med vår kjennskap til bildedatabaser og visuelle trender finner vi raskt bilder som fungerer for hvert enkelt prosjekt. La oss håndtere arbeidet med bildene, slik at dere kan fokusere på egen kjernevirksomhet.

Bilderedaktører avklarer bilderettigheter
Shutterstock / NTB

Ukritisk bruk av bilder kan være kostbart

Det er ikke alltid like lett å vite om dere kan bruke et bilde på den måten dere ønsker. Trenger dere hjelp med klarering av rettigheter, innhenting av samtykke eller andre bilderelaterte spørsmål? Er dere usikre på hvilken ende dere skal begynne i? Vi er her for dere – ta kontakt dersom dere trenger råd eller bare vil diskutere en problemstilling.

Resultater til avtalt tid og kostnad

Uansett om dere ønsker å sette bort hele jobben til oss eller gjøre noe av arbeidet med bildeutvalget selv, har vi pakkeløsninger som passer for dere og budsjettet deres.

Lyspærer på bord
Scandinav / NTB

Bilderedaktørens tips til bildebruk

Hege Røyert har jobbet som bilderedaktør i mange år. I denne artikkelen gir hun seks tips til bildebruk i kommunikasjonsarbeid.

Les Heges tips

Spørsmål om bildeoppdrag?