Gorm Kallestad / NTB

Modellklarerte illustrasjonsbilder fra NTB

Illustrasjonsbilder til redaksjonell og kommersiell bruk

Vi i NTB tar fortløpende nye illustrasjonsbilder basert på ønsker fra kunder. Her kan du se et utvalg av bildene vi har tatt den siste tiden: trening, ensomhet, forkjølelse og sykdom, økte priser og sparing, ensomhet og alkohol, gaming på gutterommet, konfirmasjon og Luciafeiring i barnehagen.

I bildeportalen finner du flere bilder til temaene. Bildene er modellklarert til både redaksjonell og kommersiell bruk*.

22 00 32 00

Trenger du illustrasjonsbilder?

Ensomhet
Forkjølelse og sykdom
Trening
Alkohol og ensomhet

Trenger du illustrasjonsbilder?

Økte priser, sparing og julehandel
Gaming på gutterommet
Luciafeiring
Konfirmasjon

Trenger du illustrasjonsbilder?

*Noen av bildene kan inneholde produkter og merkevarer som trenger videre klarering for kommersiell bruk. Ta kontakt med oss for spørsmål. 

Se flere bildeserier
Modellklarerte bilder av barn og unge
Maskot / NTB

Modellklarerte bilder av barn og unge

Trenger dere bilder for å illustrere barnehagestart, skolestart, barneidrett eller aktive barn? I bildeportalen finner dere et bredt mangfold av illustrasjonsbilder av barn og unge på skolebenken, i klasserommet og i skolegården.

Illustrasjonsbilder vinter
Aleksander Myklebust / Samfoto / NTB

Illustrasjonsbilder vinter

Trenger dere bilder for å illustrere norsk vinter og friluftsliv? I bildeportalen finner dere et bredt mangfold av illustrasjonsbilder av hverdagslige situasjoner med snø, skiturer og mer.

Illustrasjonsbilder klima og miljø
Maskot / NTB

Illustrasjonsbilder klima og miljø

Vi har illustrasjonsbilder og -videoer av klima og miljø. Se et utvalg bilder av endringer i den norske naturen, plast i havet, gjenbruk og loppemarked, transportmidler og mye mer.

Illustrasjonsbilder helse
Jasmin Sander / Plainpicture / NTB

Illustrasjonsbilder helse

Trenger dere bilder for å illustrere helseutfordringer, enten psykiske eller fysiske? Her er et utvalg bilder av både alvorlige og hverdagslige temaer knyttet til helse.

Digitaliserte bilder fra arkivet
Aage Storløkken / Aktuell / NTB

Digitaliserte bilder fra arkivet

Vi er i gang med å digitalisere Norges største fotosamling. Her ser du et utvalg av bildene som er digitalisert, sammen med de originale titlene og bildetekstene. God fornøyelse!

Illustrasjonsbilder til pride
Fredrik Hagen / NTB

Illustrasjonsbilder til pride

Trenger dere bilder for å illustrere skeiv kjærlighet og mangfold? Vi har modellklarerte illustrasjonsbilder av kjærlighet mellom mennesker i ulike livssituasjoner, både unge, eldre, bryllup og familieliv.