Carina Johansen / NTB

Modellklarerte illustrustrasjonsbilder fra NTB

Illustrasjonsbilder til redaksjonell og kommersiell bruk

Vi i NTB tar fortløpende nye illustrasjonsbilder basert på ønsker fra kunder. Her kan du se et utvalg av bildene vi har tatt den siste tiden: konfirmasjon, ensomhet og alkohol, gaming på gutterommet, økte priser og sparing, forkjølelse og Luciafeiring i barnehagen.

I bildeportalen finner du flere bilder til temaene. Bildene er modellklarert til både redaksjonell og kommersiell bruk*.

22 00 32 00

Trenger du illustrasjonsbilder?

Konfirmasjon
Alkohol og ensomhet
Økte priser og sparing
Gaming på gutterommet
Forkjølelse og sykdom
Luciafeiring

Trenger du illustrasjonsbilder?

*Noen av bildene kan inneholde produkter og merkevarer som trenger videre klarering for kommersiell bruk. Ta kontakt med oss for spørsmål. 

Se flere bildeserier
Illustrasjonsbilder sommer
Adam Kuylenstierna / Alamy Stock Photo / NTB

Illustrasjonsbilder sommer

Vi har illustrasjonsbilder av sommermånedene. Se et utvalg modellklarerte bilder av solfylte dager, gråvær, bading, en aktiv hverdag og familieliv. I

Illustrasjonsbilder til pride
Fredrik Hagen / NTB

Illustrasjonsbilder til pride

Trenger dere bilder for å illustrere skeiv kjærlighet og mangfold? Vi har modellklarerte illustrasjonsbilder av kjærlighet mellom mennesker i ulike livssituasjoner, både unge, eldre, bryllup og familieliv.

Digitaliserte bilder fra arkivet
Ivar Aaserud / Aktuell / NTB

Digitaliserte bilder fra arkivet

Vi er i gang med å digitalisere Norges største fotosamling. Her ser du et utvalg av bildene som er digitalisert, sammen med de originale titlene og bildetekstene. God fornøyelse!

Illustrasjonsbilder klima og miljø
Maskot / NTB

Illustrasjonsbilder klima og miljø

Vi har illustrasjonsbilder og -videoer av klima og miljø. Se et utvalg bilder av endringer i den norske naturen, plast i havet, gjenbruk og loppemarked, transportmidler og mye mer.

Illustrasjonsbilder eldre
Maskot / NTB

Illustrasjonsbilder eldre

Vi har illustrasjonsbilder av eldre mennesker. Bildene viser både aktive og pleietrengende eldre i hverdagslige situasjoner.