Julegaver
Johner / NTB

Illustrasjonsbilder jul og nyttår

Bilder av jul- og nyttårsfeiring

Trenger dere bilder for å illustrere advent, jul og nyttårsfeiring? Vi har bilder av juleverksted, julebord, adventslys, pepperkakebaking, julemat, julegudstjeneste, både ensom og stemningsfull jul, og mye mer. Bildene er med mennesker i alle aldre.

Kjøp bilder enkeltvis, i klippekort eller med abonnement.

22 00 32 00
Advent, jul og nyttår

Vil du kjøpe bilder?

Spørsmål om kjøp av bilder?

Se flere bildeserier
Illustrasjonsbilder vinter
K. Thalhofer / Alamy Stock Photo / NTB

Illustrasjonsbilder vinter

Trenger dere bilder for å illustrere norsk vinter og friluftsliv? I bildeportalen finner dere et bredt mangfold av illustrasjonsbilder av hverdagslige situasjoner med snø, skiturer og mer.

Illustrasjonsbilder eldre
Maskot / NTB

Illustrasjonsbilder eldre

Vi har illustrasjonsbilder av eldre mennesker. Bildene viser både aktive og pleietrengende eldre i hverdagslige situasjoner.

Illustrasjonsbilder klima og miljø
Maskot / NTB

Illustrasjonsbilder klima og miljø

Vi har illustrasjonsbilder og -videoer av klima og miljø. Se et utvalg bilder av endringer i den norske naturen, plast i havet, gjenbruk og loppemarked, transportmidler og mye mer.

Illustrasjonsbilder vår
62 Nord / NTB

Illustrasjonsbilder vår

Trenger dere bilder for å illustrere norsk vår og påske? Vi har modellklarerte bilder av familieaktiviteter utendørs, planter som spirer, bytte av dekk, vårrengjøring, påske på fjellet og mer.

Illustrasjonsbilder nedsatt funksjonsevne
Maskot / NTB

Illustrasjonsbilder nedsatt funksjonsevne

Vi har bilder av mennesker med forskjellige typer funksjonsnedsettelser: synshemming, bevegelseshemming, hørselshemming, utviklingshemming og psykososiale funksjonsnedsettelser.