Bestemor og barnebarn som klemmer
Maskot / NTB

Illustrasjonsbilder nærkontakt

Illustrasjonsbilder av det vi ser fram til

Vi ser fram til pandemifri hverdag med klemmer, familieselskaper, omsorg, hygge og sosiale sammenkomster. I bildeportalen har vi bilder fra den gamle normalen, og det vi håper på å få igjen snart. Kjøp bilder enkeltvis, i klippekort eller med abonnement.

22 00 32 00
Familieselskap

Vil du kjøpe bilder?

Unge voksne
Eldre
Barn og ungdom

Har du spørsmål om kjøp av bilder?

Helsevesenet
Jobbhverdagen
Se flere bildeserier
Illustrasjonsbilder helse
Wilma Nora Dorthellinger Nygaard / NTB

Illustrasjonsbilder helse

Trenger dere bilder for å illustrere helseutfordringer, enten psykiske eller fysiske? Her er et utvalg bilder av både alvorlige og hverdagslige temaer knyttet til helse.

Illustrasjonsbilder Pride
Fredrik Hagen / NTB

Illustrasjonsbilder Pride

Trenger dere bilder for å illustrere skeiv kjærlighet og mangfold? Vi har modellklarerte illustrasjonsbilder av kjærlighet mellom mennesker i ulike livssituasjoner, både unge, eldre, bryllup og familieliv. Kjøp bilder enkeltvis, i klippekort eller med abonnement.

Illustrasjonsbilder sommer
Maskot / NTB

Illustrasjonsbilder sommer

Vi har illustrasjonsbilder av sommermånedene. Se et utvalg modellklarerte bilder av solfylte dager, gråvær, bading, en aktiv hverdag og familieliv. I bildeportalen finner du mange flere! Kjøp bilder enkeltvis, i klippekort eller med abonnement.

Modellklarerte bilder av barn og unge
Maskot / NTB

Modellklarerte bilder av barn og unge

Trenger dere bilder for å illustrere skolestart, barneidrett eller aktive barn? I bildeportalen finner dere et bredt mangfold av illustrasjonsbilder av barn og unge på skolebenken, i klasserommet og i skolegården.

Illustrasjonsbilder høst
Johner / NTB

Illustrasjonsbilder høst

Trenger dere bilder for å illustrere norsk høst og friluftsliv? I bildeportalen finner dere et bredt mangfold av illustrasjonsbilder av fjellturer, familieturer, teltturer og mer.

Illustrasjonsbilder koronapandemien
Gorm Kallestad / NTB

Illustrasjonsbilder koronapandemien

Trenger dere bilder for å illustrere koronaviruset, mennesker med munnbind, folketomme gater eller fothilsing? Vi har modellklarerte illustrasjonsbilder med mennesker i alle aldre.

Spørsmål om pris?