Sende internasjonal pressemeldig
Vasin Lee / Shutterstock / NTB

Internasjonale pressemeldinger

Send internasjonale pressemeldinger via NTB Kommunikasjon

Effektiviser kommunikasjonsarbeidet og nå ut med budskapet deres til et internasjonalt publikum. NTB Kommunikasjon samarbeider med Business Wire, som gjør at kundene våre kan sende pressemeldinger til alle land i hele verden.

Elise Lindsetmo
Produktspesialist
Elise Lindsetmo

Vil dere sende en pressemelding?

Nå ut til over 100.000 medier i over 160 land

Via NTB Kommunikasjon kan dere kommunisere med et internasjonalt publikum. Send en pressemelding til målgrupper i Asia, Afrika, Nord-Amerika, Sør-Amerika, Oseania og Europa.

Internasjonale pressemeldinger

Internasjonale distribusjonslister

Nå ut til relevante markeder over hele verden! Dere kan spisse distribusjonen mot bestemte land eller regioner og mot fagpresse og nisjemedier. Send også pressemeldingen til internasjonal fagpresse og nisjemedier.

Send pressemeldingen til bestemte land og regioner

 • Norden: Via de nordiske nyhetsbyråene får dere tilgang til å sende pressemeldingen direkte inn i redaksjonelle nyhetsnettverk.
 • Europa: Send pressemeldingen til Europas største og viktigste nyhetsnettverk i de forskjellige europeiske landene. Dere kan velge å sende pressemeldingen til hele regioner, enkelte land og bestemte bransjer.
 • Amerika
  • USA: Send pressemeldingen til nasjonale, regionale og delstatlige medier. Bransje- og fagpublikasjoner er også inkludert.
  • Canada: Send pressemeldingen til nasjonale og regionale medier.
  • Latin-Amerika: Send pressemeldingen til både regionale medier og medier i enkeltland.
 • Asia og Oseania: Vi har regionale og lands- og bransjespesifikke distribusjonsalternativer tilgjengelig.
 • Midtøsten og Afrika: Vi har regionale, landsspesifikke og bransjespesifikke distribusjonsalternativer tilgjengelig.
 • Enkelte land: Send pressemeldingen til målgrupper i bestemte enkeltland. Hele verden er tilgjengelig.
 • Globalt: Nå ut til hele verden med flere verdensomspennende distribusjonslister, i tillegg til dusinvis av bransjemedier og kategorier.

Ta kontakt med oss for mer informasjon om internasjonale distribusjonslister.

Fagpresse og nisjemedier

Send pressemeldingen til spesifikke internasjonale bransjemagasiner og nisjemedier. Med distribusjon til medier som skriver om blant annet helseindustrien, politikk, sport, underholdningsbransjen og finans kan dere være sikre på at dere når et relevant publikum.

Sende en internasjonal pressemelding?

Om Business Wire

Business Wire tilbyr en omfattende plattform for distribusjon av pressemeldinger, finansiell informasjon og annen bedriftskommunikasjon til målgrupper som journalister, investorer, analytikere og forbrukere over hele verden.

Mer om pressemeldinger
Sjekkliste for pressemeldinger – Slik skriver du en god pressemelding
Shutterstock / NTB

Sjekkliste for pressemeldinger – Slik skriver du en god pressemelding

Hvordan skrive en god pressemelding? I sjekklisten tar vi deg steg for steg gjennom elementene du må ha med i pressemeldingen.

Nyhetskriteriene som bør finnes i pressemeldingen
Shutterstock / NTB

Nyhetskriteriene som bør finnes i pressemeldingen

En redaksjon får flere hundre henvendelser og pressemeldinger hver eneste dag. Deres jobb er derfor å avgjøre hva som skal presenteres som en nyhet. Det er flere faktorer som spiller inn når saker skal velges ut, men en journalist vil alltid lete etter nyhetskriteriene i pressemeldingen.

Tips til deg som sjelden skriver pressemeldinger
Rido / Shutterstock / NTB

Tips til deg som sjelden skriver pressemeldinger

Pressemeldinger har en bestemt målgruppe og hensikt: informasjon til pressen eller medieoppslag om et konkret budskap. Her er nyttige tips til deg som sjelden skriver pressemeldinger.