Streaming av arrangement
Thomas Brun / NTB Kommunikasjon

Livestream

Vi filmer og direktesender arrangementer og pressekonferanser

Vi hjelper dere med livestream av pressekonferanser, presentasjoner og andre budskap dere ønsker å formidle direkte.

La oss filme og direktesende for dere, enten fra deres ønskede lokasjon eller i studio. Med opptil fire kameraer kan videoen strømmes til sosiale medier og andre plattformer. Videoproduksjonen er av høyeste kvalitet og kjøres i Full-HD med profesjonelt lydopptak.

Trenger dere hjelp med digitale arrangementer? Våre videofotografer kan produsere pressekonferanser med plattformen Zoom, der journalister og andre deltakere kan delta digitalt og live. Vi ordner alt det tekniske for dere!

Strøm video til YouTube, Facebook eller Vimeo – vi er kjent med alle plattformer og kan hjelpe med å konfigurere de tekniske løsningene slik at dette fungerer optimalt etter hvilke behov dere har.

Digital pressekonferanse

Til digitale pressekonferanser kommer en videofotograf fra NTB Kommunikasjon som har ansvaret for direktesendingen. I tillegg trenger vi hjelp fra én person som er moderator for Zoom-samtalen. Sistnevnte trenger ikke å være fra NTB Kommunikasjon, men vedkommende må bistå videofotografen vår med enkle oppgaver under direktesendingen.

Spørsmål om livestream?

Flere videoprodukter

Bedriftspresentasjon

Hvis dere vil vise fram bedriften deres på en moderne og aktuell måte, er video det beste formatet å formidle merkevaren til publikum på.

Børsnoteringsvideo

Vi hjelper dere med å lage en rask og budsjettvennlig video i forbindelse med børsnotering.

Animert forklaringsvideo

En animert video er et godt alternativ for en visuell fremvisning av hva bedriften tilbyr. Bryt ned tjenester, produkter eller prosedyrer med animasjoner.