Nyhetsportalen blir ny 23. april
Thomas Brun / NTB Kommunikasjon

Nyhetsportalen blir ny 23. april

Vi har lansert en ny nyhetsportal. Målet er at dere skal få et smidigere og mer effektivt verktøy i nyhetsdekningen.

Fra 23. april kommer du rett til den nye nyhetsportalen når du logger inn. Fra samme tidspunkt vil det ikke lenger være mulig å logge seg inn i den gamle nyhetsportalen.

Hva er nytt, og hva betyr det for deg som kunde?

I den nye nyhetsportalen er det en rekke nye funksjoner som vi håper vil gi dere bedre oversikt over nyhetsbildet og et bedre utgangspunkt for å planlegge egen dekning.

 • Det samme gode nyhetsinnholdet
  Innholdet i nyhetsportalen er i stor grad det samme som før, og godt er det! Vi har høy grad av kundetilfredshet og skal fortsette å levere høy kvalitet på breaking-nyheter med NTB-troverdighet.
 • Nytt design
  Designet er nytt. Målet med et oppdatert design er et mer effektivt og moderne brukergrensesnitt. For dere som bruker andre tjenester fra NTB, som mediebanken og bildeportalen, vil designet være gjenkjennelig.
 • Nyhetskalender – et planleggingsverktøy i sanntid
  Nyhetskalenderen er en oversikt over både hendelser og NTBs redaksjonelle dekning av dem. Dekningen oppdateres fortløpende, slik at dere til enhver tid har kontroll på hva som skjer, og hva slags dekning som kan ventes fra NTB. Dette er det mange kunder som har ønsket seg.

  Merk! For å få brukt nyhetskalenderen og få fullt utbytte av den som planleggingsverktøy må dere inn i nyhetsportalen i nettleseren. Det er viktig å merke seg for dere som får NTB-nyhetene direkte inn i eget produksjonsverktøy (via API), og dere som kun bruker NTBs nyhetsapp på mobilen.
 • Hva skjer med Mine nyheter / Egendefinerte varslinger?
  Du mister ingen nyhetsfiltre som du har opprettet i den gamle nyhetsportalen. Alle søkene du har opprettet (som kalles Mine nyheter / Egendefinerte varslinger i den gamle portalen), ligger klare og venter på deg i den nye nyhetsportalen.
 • Nyhetsappen
  Det blir ingen endringer i nyhetsappen på mobil nå.

Opplæring

Ønsker redaksjonen din opplæring i å bruke den nye nyhetsportalen? Kontakt kundesenteret vårt på 22 00 32 00 / kundesenter@ntb.no.

Videre utvikling

Utviklingen av nyhetsportalen fortsetter. Vår ambisjon er at dere skal kunne ligge i forkant av nyhetsbildet, og vi jobber videre med å utvikle den beste kalenderen for å planlegge dekningen.

Spørsmål om nyhetsportalen?

Thomas Brun / NTB Kommunikasjon